• Gardin og interiør

  I gardinavdelingen tilbyr vi både metervare og bestillingsvarer fra en rekke leverandører. Vi kan sy etter dine ønsker, slik at du kan få nøyaktig hva du måtte ønske deg. Vi har også måltilpasset solskjerming, i form av enten rullgardiner, plisségardiner, persienner eller lameller.

  I interiøravdelingen har vi satt fokus på innredning til hjemmet. I utstillingen lager vi fargemiljøer som passer til nåværende årstid. Vi har pyntegjenstander, lys, voksduk, teflonduker, løpere, lamper, litt småmøbler og pynteputer, slik at du kan skape ditt eget miljø hjemme. Dessuten fører vi dufter og herlige naturprodukter i form av såpe, kremer, duftlys, romspray og rengjøringsmidler.

  Våre interiørleverandører er blant annet Lene Bjerre, Nomi Import, Durance, Ekelund, PIP Studio, Miljøgården, Svanefors og Røros Tweed.

 • Quilt, stoff og bånd

  I denne avdlingen har vi et stort utvalg av lappestoffer, fra vanlige trykte bomullsstoffer til grove japanske stoffer i duse farger, vakre håndmalte Bali-stoffer og fargeglade Kaffe Fasett-stoffer. Vi fører også utstyr og tilbehør du trenger til quilting.

  Vi har stabelstoffer av lin, bomullslerret, fleece, fôrsilke, ullfilt og -boucle, bunadsull og brokader. Og kanskje Innlandets største utvalg av bånd til alle formål.

 • Garn, broderi og søm

  I denne avdelingen fører vi garn fra Rauma, Sandnes, Dale Garn, Solberg, Permin, Cewec og Kauni, som gir et bredt spekter av muligheter for den strikke- og heklelystne. Vi har mange av de klassiske mønstrene, samt sesongens nyheter fra våre levrandører for den som ønsker noe nytt.

  Innen søm og sytilbehør tilbyr vi symaskiner fra Bernina, samt nåler, knapper, glidelås, sytråd og stort sett alt man trenger til både små og store prosjekter.

  I broderihjørnet finnes det både ferdige pakker så vel som broderistoffer, mouliné-, ull- og perlegarn for den som vil være kreativ på egen hånd.