Madrasser

Våre madrasser leveres av Brumunddal Ullvarefabrikk som har produsert madrasser siden 1960-tallet. Hovedsaklig fører vi deres vendbare fjærinnleggsmadrasser, samt ulike typer overmadrasser og madrassbeskyttere. De produserer også fyllvatt, ullfilt og platevatt, som laftevatt til hytter og hus. Brumunddal Ullvarefabrikk dekker hele spekteret når det gjelder standardstørrelser. De leverer også spesialmål mot tillegg i pris.

Ta kontakt for pris!

Fjærmadrass - Favoritt Quilt

Favoritt Quilt er den mest solgte madrasstypen. Med "Bonell fjærinnlegg" er dette en fast madrass som passer de fleste. "Bonell fjærinnlegg" har alle to rammejern som sikrer madrassens formstabilitet og øker dens brukstid. Brumunddal Ullvarefabrikk, vår leverandør, har 15 års garanti mot fjærbrudd. Høyelastisk polyester sammen med filtet (komprimert) polyestervatt gir en behagelig og lun liggeflate. Tiltalende bolster er mønsterquiltet til hvit polyestervatt. Rimelig er den også.

Fjærmadrass - Favoritt Prins

Favoritt Prins har Compact Pocket fjærsystem med individuell fjæring. Cellex miljøskum sammen med filtet (komprimert) polyestervatt gir liggekomfort i særklasse. Madrassen karakteriseres som medium fast. Fjærprodusenter sier dette om fjærsystemet: ”Compact Pocket is one of the world’s best innerspring units. The high density of springs per m2, combined with the fact that the springs are heat-treated, ensures an extremely high quality and long life”.

Fjærmadrass - Favoritt Krone

Favoritt Krone med Compact Pocket og comfort soner er utviklet de siste årene. Høyelastisk naturlatex sammen med filtet polyestervatt gir en madrass med suverene ligge-egenskaper. Madrassen karakteriseres som medium/myk og passer for de fleste kroppsvekter. Av våre tre typer overmadrasser velger de fleste Latex overmadrass sammen med Favoritt Krone. Denne overmadrassen har det samme eksklusive bolster. De som ønsker "noe ekstra" velger Favoritt Krone.

Overmadrass - Latex 5 cm.

En latex overmadrass er litt hverdagslukus og vil gi optimal liggekomfort. Den har et innlegg av naturlatex og et avtagbart yttertrekk i bomull og polyester som er slitesterkt og lett å vaske. Overmadrassen er 5 cm. tykk, noe som gjør den til et godt tilskudd på toppen av en hard madrass for eksempel i campingvogn eller båt.

Overmadrass - Cellex 3 cm.

En cellex overmadrass har et innlegg av to lags komprimert polyestervatt med stabiliserende innlegg à 1cm cellex miljøskum. Trekket består av bomull og polyester, og er ikke avtagbart.
Dette er et billigere alternativ til latex overmadrassen, men vil allikevel øke liggekomforten med en tykkelse på ca. 3 cm.

Madrassbeskytter

En madrassbeskytter har som funksjon å forlenge levetiden på andre madrasser. Den anbefales fordi den er lett å vaske og en rimelig måte å ta vare på alle typer madrasser. Innlegget består av komprimert polyestervatt med et trekk av 100% ecrufarget bomull. Tykkelsen er 1,5 cm., så en madrassbeskytter vil ikke øke liggekomforten på linje med en overmadrass.